Nový zoštíhľujúci a spevňujúci program od Sothys Paris

NETKY.SK • 10 Júl 2013, 09:47 • 2 min
Nový zoštíhľujúci a spevňujúci program od Sothys Paris

BRATISLAVA - Z profesionálnych ošetrení sme pre vás pripravili exkluzívne procedúry s cielenou účinnosťou a senzorickým zážitkom! Po dôkladnej diagnostike, vám terapeutka Sothys Paris doporučí osobitný program pre zoštíhlenie a spevnenie vďaka trom novým profesionálnym ošetreniam.

slovakia

left justify in out

Personalizované zoštíhľujúce ošetrenie
Až o jednu konfekčnú veľkosť menej po absolvovaní kúry, navyše telo vyzerá a zostane vyformované!

Komplexné zoštíhľujúce ošetrenie pre zmiernenie všetkých typov celulitídy. Presne šité na mieru pre každého klienta je 75 minútové ošetrenie vykonané v súlade s exkluzívnym postupom Sothys s úplne novými produktami so zmyslovými textúrami: Zoštíhľujúci píling/zábal, Zoštíhľujúci masážny fluid, 3 intenzívne séra s aktívnymi látkami pre každý typ celulitídy.

Personalizované spevňujúce ošetrenie
Toto komplexné 90 minútové ošetrenie bolo špeciálne navrhnuté pre cielené ošetrenie poprsia, brucha, rúk, stehien. Píling, Spevňujúci peel-of zábal, Masážny krém, Spevňujúce telové sérum obohatené o aktívne ingediencie pre obnovenie pevnosti a pružnosti.

Zoštíhľujúca masáž
30 až 45 minútová zoštíhľujúca masáž pre perfektnú postavu a vymodelovanie kontúr tela.

Sothys Paris prináša aj Zoštíhľujúcu produktovú radu na domáce použitie v zložení:
Aktivátor zoštíhlenia – cielene pôsobí na zmiernenie a odstránenie celulitídy, pričom dosahuje skvelé výsledky až 1 cm menej za 2 týždne!
24 hodinový zoštíhľujúci krém na telo – redukuje tuk, dlhodobo tvaruje siluetu. Strata až 1,2 cm za 4 týždne, pri jednej aplikácii denne.
Krém na spevnenie a strie – spevňuje a bojuje proti výskytu strií, pričom je zaznamenaná až 61 % spokojnosť so vzhľadom strií po 1 mesiaci.
Tvarujúci krém na brucho, stehná, ruky – ošetruje ochabnutú a celulitídu v problematických partiách: brucho, stehná, ruky. 75 % spokojnosť so spevňujúcim účinkom na bruchu, stehnách a rukách!
Hydratačno-výživné telové mlieko – reálny zdroj hydratácie pre pokožku vášho tela.

Nezabudnite ani na naše výhodné akcie na https://www.sothys.sk/eshop/:
ZOŠTÍHĽUJÚCI BOX
Leto je tu a sezóna plaviek je v plnom prúde, vylepšite si aj vy svoje krivky pomocou Zoštíhľujúceho boxu Sothys Paris! Balenie obsahuje Aktivátor zoštíhlenia (14 x 10 ml) na naštartovanie spaľovania tukov v pokožke a 24 hodinový zoštíhľujúci krém na telo (100 ml).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies