Novy Zeland medzi detskymi obetami v Katare boli aj dvojrocne trojcata

NETKY.SK • 29 Máj 2012, 06:20 • 2 min
Novy Zeland medzi detskymi obetami v Katare boli aj dvojrocne trojcata

Novy Zeland medzi detskymi obetami v Katare boli aj dvojrocne trojcata - Svet Novozélandský premiér John Key dnes vyslovil úprimnú sústrasť rodičom z Nového Zélandu, ktorých dvojročné trojčatá zahynuli pri požiari v Katare. Požiar v luxusnom nákupnom stre

slovakia

left justify in out

img

Novozélandský premiér John Key dnes vyslovil úprimnú sústrasť rodičom z Nového Zélandu, ktorých dvojročné trojčatá zahynuli pri požiari v Katare.
      Požiar v luxusnom nákupnom stredisku v katarskej metropole Dauha si vyžiadal 19 obetí, z toho 13 detí. Boli medzi nimi aj trojčatá Lillie, Jackson a Willsher Weekesovci, ktorých rodičia predtým žili na Novom Zélande. Ich stará mama povedala, že to pre nich bolo "úplne zničujúce".
      Oheň vypukol v stredisku Villaggio v západnej časti metropoly v raňajších hodinách. Niektoré z obetí zahynuli, kým sa záchranári pokúšali dostať k detskému kútiku v stredisku.
      Villaggio otvorili v roku 2006 a je jedným z najobľúbenejších nákupných a zábavných stredísk v Katare. Jeho súčasťou je hotel, klzisko a v zastrešenom kanáli ponúka aj jazdy gondolami v benátskom štýle.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona