Nový VIDEOklip Nely Pociskovej: Kvalitný spev, lacné video!

NETKY.SK • 10 Október 2013, 15:34 • 2 min
Nový VIDEOklip Nely Pociskovej: Kvalitný spev, lacné video!

BRATISLAVA – V utorok uzrel svetlo sveta nový videoklip k piesni Mysterious Boy od herečky a speváčky Nely Pociskovej. Herečka sa ako speváčka osvedčila, no videoklip je prepadák.

slovakia

left justify in out

Vo videoklipe sa okrem známych osobností Petra Modrovského, Jara Bekra, Tomiho „Kida“ Kovácsa a Romana Voláka objavilo aj niekoľko ďalších chlapov. Spotení svalovci, ale aj tuční a chudí muži majú symbolizovať mysterióznych mužov. Video však pôsobí veľmi nevkusne a lacno. Režisérom tohto nepodarku bol bývalý partner speváčky Ján Ďurovčík, ktorý sa postaral aj o choreografiu.

Klip na internete utŕžil mnoho kritiky. Ľudia ho nazývajú „lacným, nechutným, hrôzostrašným“. Niektorí zachádzajú aj ďalej a častujú ho aj vulgarizmami. Jeden užívateľ stránky YouTube poznamenal: „Na Dagestan dobré,“ a nebol ďaleko od pravdy. Celý videoklip je točený v príšernom prostredí a upoteným chlapcom by sa zišila retuš. Video pôsobí veľmi amatérskym dojmom.

Užívatelia na internete sa však v jednom zhodli. Pieseň je skvelá, a tak jediný zlý dojem robí práve spomínané video. Nela mala radšej siahnuť po inom režisérovi ako jej bývalom priateľovi Jánovi Ďurovčíkovi.

Niektorí tento videoklip dokonca prirovnali k videu skupiny Gin Tonic, kde sa objavila aj fitneska a dcéra speváka Ota Weitera Nikola.

Nela Pocisková – Mysterious boy

Gin-Tonic ft.Nikol Weiterová – Sexy lady




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies