Nový VIDEOklip Barbory Polákovej je hitom, Nafrněná má vyše 279-tisíc videní

NETKY.SK • 17 August 2015, 19:37 • 2 min
Nový VIDEOklip Barbory Polákovej je hitom, Nafrněná má vyše 279-tisíc videní

BRATISLAVA - Nový videoklip k piesni Nafrněná predstavuje česká herečka a speváčka Barbora Poláková.

slovakia

left justify in out

Vtipné a ironické video s hviezdnym hereckým obsadením https://goo.gl/dO3I4f predznamenáva sólový debut, ktorý český hudobný objav chystá na jeseň. "Museli sme vytvoriť presný natáčací plán, ktorý nemohol byť porušený ani o desať minút. Niektoré kamarátky totiž prišli v deň natáčania iba na dve hodiny. V prípade klasického nakrúcania by to zrejme skĺbiť nešlo," komentuje Poláková vznik videoklipu, ktorý na YouTube zaznamenal už vyše 279.000 videní.

 

V Nafrněnej si zahralo viacero českých herečiek a hercov, ale aj producent pripravovaného albumu, uznávaný hudobný skladateľ Jan P. Muchow. "Finálnu podobu scenára sme dali dokopy s Terezou Kopáčovou. Ale námet, ako i pôvodná vízia večierka, je Tomáša Měcháčka. Ten už mal však neskôr dosť svojej práce, príbehovo a ideovo som to všetko dotiahla počas dlhých debát s väčšinou z hercov a Terezou," vysvetľuje herečka, speváčka a recesistka genézu videoklipu, ktorý textom i obrazom ironizuje (nielen) v umeleckej brandži všadeprítomné klebety, pretvárku a predsudky.

 

Pôsobivé dielo predstavuje Polákovú ako výbornú autorku. Nakrúcalo sa v júni v Prahe s rovnakým tímom, ktorý je podpísaný aj pod populárnym videoklipom k piesni Kráva. "Prišlo mi logické obvolať všetkých zainteresovaných, keďže si ich vážim a ich prácu mám rada," dodáva Barbora Poláková. Zároveň však upozorňuje, že hoci je Nafrněná pilotným singlom jej pripravovaného autorského debutu, "dosť sa vymyká celému albumu. Jeho nálada je predsa len viac melancholická".

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies