Nový útok FC Barcelona sa rozpadol ešte pred začiatkom sezóny! Sergio Agüero si nezahrá minimálne 2 mesiace!

NETKY.SK • 10 August 2021, 07:42 • 2 min
Nový útok FC Barcelona sa rozpadol ešte pred začiatkom sezóny! Sergio Agüero si nezahrá minimálne 2 mesiace!

BARCELONA - Argentínsky futbalový útočník Sergio Agüero po prestupu z anglického Manchestru City do španielskeho tímu FC Barcelona ešte neodohral ani jeden súťažný duel a už je na listine zranených hráčov.

slovakia

left justify in out

Pondelkové vyšetrenia odhalili, že 33-ročný rodák z Buenos Aires bude nútene pauzovať približne desať týždňov. Klub o tom informoval na svojom oficiálnom webe.

 


Sergio Agüero má podľa analýzy lekárov problémy so šľachou v ľavom lýtku a už je viac ako isté, že nestihne úvod sezóny. V La Lige by sa mohol objaviť najskôr v polovici októbra. Argentínsky futbalista prišiel do katalánskeho veľkoklubu po desiatich sezónach odohraných v Manchestri City a podpísal zmluvu na dva roky, pričom súhlasil s výrazne nižším platom.

 

V španielskej najvyššej súťaži už v minulosti pôsobil, v rokoch 2006 až 2011 hral za Atlético Madrid. Vo farbách "The Citizens" sa stal najlepším kanonierom v histórii klubu s 260 gólmi v 390 dueloch.
 


Katalánci v nedeľu absolvovali duel o Trofej Joana Gampera, v ktorom taliansky Juventus Turín zdolali hladko 3:0. Agüero v tomto súboji nesedel ani na lavičke náhradníkov. Prvý zápas v La Lige čaká na FC Barcelona v nedeľu 15. augusta doma proti San Sebastiánu.

 

Po vyliečení argentínskeho hrotového útočníka však bude zostava  blaugranas vyzerať veľmi nádejne aj po odchode najväčšej hviezdy Lionela Messiho. Skeptici sa však už vyjadrujú, že práve dieru po veľkej futbalovej hviezde nedokáže zaplátať žiadny nový príchod a Barcelona po mnohých rokoch vypadne z prvej štvorky La Ligy. 
 

img

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona