Nový týždeň začne hmlou: Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa

NETKY.SK • 6 Február 2017, 06:30 • 2 min
Nový týždeň začne hmlou: Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa

BRATISLAVA - Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal výstrahu prvého stupňa pred hmlou so zníženou dohľadnosťou 50 až 200 metrov. Informuje o tom na svojej internetovej stránke.

slovakia

left justify in out

Výstraha platí pre celé územie Slovenska od 18.00 h až do pondelkového (6. 2.) obeda. "Znížená dohľadnosť predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre dopravné aktivity. Výskyt hmiel s uvedenou dohľadnosťou je v danej ročnej dobe a oblasti bežný, ale môže spôsobiť škody menšieho rozsahu," upozorňujú meteorológovia.

 

img

 

Slovenská správa ciest informuje o tom, že všetky sledované úseky diaľnic a rýchlostných ciest na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je vlhký až mokrý. "Cesty I., II. a III. triedy na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, v hornatejších oblastiach pokrytý vrstvou kašovitého až utlačeného snehu do troch centimetrov," uvádza.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies