Nový tréner chrstol Paulovi do tváre: V NBA si nikto

NETKY.SK • 2 Október 2013, 14:20 • 2 min
Nový tréner chrstol Paulovi do tváre: V NBA si nikto

LOS ANGELES - Hoci je Chris Paul dvojnásobným zlatým olympijským šampiónom, trojnásobným členom prvého tímu hviezd či šesťnásobným účastníkom Zápasu hviezd NBA, na prvom stretnutí s novým trénerom basketbalistov Los Angeles Clippers Docom Riversom si od uznávaného kouča vypočul svoje.

slovakia

left justify in out

"Ako profesionálny športovec vždy chcete, aby vás niekto pomkol a motivoval. Doc mi tvárou v tvár povedal, že som nikto. Že som v tejto lige ešte nič nedosiahol - a mal pravdu. Nie vždy sa o sebe dozviete to, čo chcete počuť," priznal pred novinármi v rámci mediálneho dňa Chris Paul. Územčistý stredný rozohrávač je súčasťou Clippers od decembra 2011, keď prestúpil z New Orleans. V NBA má na konte 555 stretnutí v základnej časti s priemerom 18,6 bodu a 9,8 asistencie na jeden zápas. Chýba mu však to najpodstatnejšie - majstrovský prsteň.

Doc Rivers sa stal koučom menej slávneho losangeleského tímu v júni tohto roka po dlhoročnom pôsobení v Bostone. S týmto tímom vybojoval svoj jediný titul v NBA v roku 2008.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies