Nový tréner Bayernu túži po posilách

NETKY.SK • 9 Január 2020, 19:45 • 2 min
Nový tréner Bayernu túži po posilách

NEMECKO - Januárové prestupové okno je otvorené, a to značí dobré správy pre lodivoda Bayernu Hansa-Dietera Flicka, ktorý len v novembri nastúpil na post hlavného trénera, keď vystriedal po nepresvedčivých výkonoch Nika Kovača.

slovakia

left justify in out

Vyjadrenie kouča

Flick sa pred niekoľkými dňami v rozhovore pre denník Süddeutsche Zeitung vyjadril, že mužstvo "Die Roten" sa potrebuje posilniť. Podľa 54-ročného rodáka z Heidelbergu by v Bayerne mali zvýšiť konkurenciu najmä na poste pravého obrancu a v krídelných priestoroch.

 

img

 

Mnoho zranených
Flick podložil tieto argumenty predovšetkým nelichotivou situáciou, ktorá sa týka zdravotného stavu viacerých hráčov, keďže aktuálne sú mimo hry obrancovia Niklas Süle, Lucas Hernández aj Javi Martínez. Okrem toho marodujú aj krídelníci Kingsley Coman a Serge Gnabry.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big big win before the international break! #FCB

Príspevok, ktorý zdieľa Serge Gnabry (@sergegnabry),

 

Vedenie má iný názor
Športový riaditeľ bavorského klubu Hasan Salihamidžič priznal, že bol z Flickových slov trošku prekvapený. Vzápätí však dodal, že s kormidelníkom A-mužstva vo všetkom súhlasí. "Hansi Flick zhodnotil súčasnú situáciu a dospel k záveru, že sa musíme posilniť. Zvažujeme všelijaké možnosti, ale posilnenie tímu je ťažké," vyhlásil Salihamidžič a zdôraznil, že Mníchovčania nebudú ochotní míňať na transfery veľké peniaze. 

 

 

Príchod veľkej hviezdy sa neočakáva

"Musí to byť v rámci našich finančných limitov. Treba si uvedomiť, že budúcnosť Bayernu nestojí na tom, koho privedieme na pozíciu pravého obrancu," dodal 43-ročný rodák z Bosny a Hercegoviny.

 

 

Aktuálna situácia v Mníchove 

Bayern pritom túto sezónu nepôsobí až tak presvedčivo. V Bundeslige mu patrí "len" tretie miesto, pričom na prvé Lipsko stráca 4 body a na chrbát mu dýcha ako Schalke, tak aj Dortmund. V Lige majstrov postúpili bavori do osemfinále, kde ich čaká v dvojzápase nevyspitateľná Chelsea, takže nákup nových posíl by sa možno v tejto fáze sezóny aj hodil. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who‘s excited? 🙋🏻‍♂️ #MiaSanMia #packmas #CFCFCB #FCBCFC #FCBayern @championsleague

Príspevok, ktorý zdieľa FC Bayern München (@fcbayern),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies