Nový tréner Barcelony Martino chce udržať v tíme Fabregasa

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 15:15 • 2 min
Nový tréner Barcelony Martino chce udržať v tíme Fabregasa

BARCELONA - Čerstvý tréner futbalistov FC Barcelona Gerardo Martino počíta v novej sezóne aj so službami Cesca Fabregasa a nechce, aby kreatívny stredopoliar prijal ponuku Manchestru United. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Tréner Manchestru United David Moyes vo štvrtok uviedol, že anglický majster sa ešte nevzdal nádejí na získanie 26-ročného Fabregasa, ktorý sa vrátil v roku 2011 do svojho materského klubu po siedmich sezónach strávených v Arsenale Londýn.

"Samozrejme, že sa nechcem vyjadrovať k ekonomickým záležitostiam klub, ale keď sme odmietli dve ponuky, tak odmietnem aj tretiu," povedal Martino na svojej prvej tlačovej konferencii po podpísaní dvojročnej zmluvy. "Pracujeme na tom, aby Fabregas zostal v tíme," dodal argentínsky kouč, ktorý sa presadil pri reprezentácii Paraguaja aj v klube Newell's Old Boys v rodnom Rosariu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies