Nový tréner AC Miláno Seedorf: "Kvalita nechýba, potrebujeme len čas"

NETKY.SK • 18 Január 2014, 17:13 • 2 min
Nový tréner AC Miláno Seedorf: "Kvalita nechýba, potrebujeme len čas"

MILÁNO - Nový tréner futbalistov AC Miláno Clarence Seedorf v sobotu prisľúbil, že privedie taliansky klub späť na vrcholné pozície a zároveň chce prinavrátiť radosť z hry.

slovakia

left justify in out

Seedorf podpísal s milánskym klubom vo štvrtok dvaapolročnú zmluvu. V trénerskom kresle nahradil Massimiliana Allegriho, ktorý bol z klubu prepustený po prehre s nováčikom Serie A Sassuolom 3:4. "Som šťastný, že som sa vrátil do Milána. Cítim sa tu ako doma. Mám túžbu tvrdo pracovať a odovzdať mužstvu to najlepšie," povedal na svojej prvej tlačovej konferencii Seedorf, ktorý v drese "rossoneri" odohral desať sezón a získal s milánskym klubom dva triumfy v Lige majstrov a dva majstrovské tituly. Ligu majstrov vyhral Seedorf aj s Ajaxom Amsterdam a Realom Madrid. AC Miláno sa v súčasnosti potáca v tabuľke Serie A na 11. mieste so šesťbodovým odstupom od pásma zostupu. "Musíme nájsť riešenia, v tíme máme určite kvalitných hráčov. Potrebujeme čas a podporu našich fanúšikov," dodal Seedorf, ktorého v 37 rokoch čaká premiéra na trénerskom poste proti Hellasu Verona. Seedorf sa stane historicky prvým Holanďanom na trénerskom poste v Serii A a po Jarbasovi Faustinhovi a Fabiovi Liveranim tretím trénerom tmavej pleti v najvyššej talianskej súťaži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies