CHARLESTON – Žijeme v dobe, kedy nás prekvapí už len málo vecí. Vždy sa však nájde niekto, kto príde s nejakým šialeným nápadom, ako napríklad podávanie alkoholu s omáčkou.
Presne takýto šialený nápad totiž dostal niekto v reštaurácii Edmund’s Oast v Južnej Karolíne. Zákazníkom v tejto reštaurácii ponúkajú panáka bourbonu s omáčkou, ktorý je ešte posypaný hnedým cukrom a rozmarínom.
Tento výtvor sa dokonca podáva s horúcou omáčkou, veď prečo nie? Nebudete predsa piť studenú omáčku s alkoholom, nie ste zviera. Rovnako si nebudete dávať omáčku na chutné mäso alebo nejaké iné jedlo, keď ju môžete vypiť s alkoholom.
Ak ste práve dostali chuť na tento lahodný nápoj a zaujímal by vás recept, tak je veľmi jednoduchý. Nalejete si do pohárika bourbon, pridáte omáčku a je to!
@LRCurler Bourbon. Gravy. Done.
— Edmund's Oast (@EdmundsOast) 24. Listopad 2015