Nový trend v plastickej chirurgii: Permanentný úsmev!

NETKY.SK • 22 August 2013, 11:06 • 2 min
Nový trend v plastickej chirurgii: Permanentný úsmev!

SOUL – Silikónové prsia, pery, úprava nosa a vyhladenie vrások, toto všetko sú úkony, ktoré sú v obore plastickej chirurgie bežné. Ako väčšina bláznivých vecí, aj nový trend v plastickej chirurgii prišiel z Ázie. Konkrétne z Južnej Kórei.

slovakia

left justify in out

Na klinike AONE v juhokórejskom Soule dokážu svojim pacientom spraviť permanentný úsmev. Doktor Kwon Taek Keun opísal výsledok svojej práce: „Okraje úst vyzerajú po operácii veľmi prirodzene, pacient vyzerá ako keby sa stále usmieval. Keď sa však usmeje jeho úsmev je obrovský.“

Južná Kórea je svetovou jednotkou v počte plastických operácií na občana. Podľa posledných údajov, až 20% z celkového počtu Kórejských žien si ľahlo pod „nôž“ plastického chirurga.

Permanentný úsmev nie je však jedinou ojedinelou plastickou operáciou. Moderná je aj tzv. dvojitá operácia sánky, ktorá má pacientovi upraviť tvar sánky. Je to jedna z najnebezpečnejších plastických operácií, pretože až 52% týchto zákrokov končí fatálne. Pacienti si buď necítia tvár, alebo nemôžu hrýzť a prehĺtať.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies