Nový singel Thomasa Puskailera bude o živote

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 13:07 • 2 min
Nový singel Thomasa Puskailera bude o živote

BRATISLAVA - Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer plánuje čoskoro zverejniť singel s názvom Čakanie na zázrak.

slovakia

left justify in out

Nová skladba by mala byť o živote a o tom, ako ľudia občas len vyčkávajú a netušia, čo príde. „Každý musí začať od seba. Človek nemôže len sedieť doma a čakať, že mu zavolajú,“ povedal spevák pre agentúru SITA. 

Skladba sa bude podľa jeho slov niesť v country-popovom duchu. „Je to taký happy fresh song. Veľmi sa z neho teším. Pri jeho tvorbe som sa prinavrátil k tomu pocitu, ktorý som mal, keď som začínal v Anglicku tvoriť hudbu a skladať gitarové veci,“ uviedol Puskailer, ktorý na skladbe spolupracuje s gitaristom a producentom Lubošom Brtáňom. „Pesnička je poskladaná z naživo nahratých nástrojov, žiadne sample, všetko live. Je to celé veľmi energické,“ uviedol 36-ročný rodák z Lichtenvoordu.

 

„Páči sa mi, že to bude zas niečo iné, ako robím obvykle. Mám rád totiž aj takúto hudbu a teším sa, že ľudia spoznajú zas moju inú tvár. Hľadám zároveň taký surový hlas a zvuk - ten si myslím, že môže dobre u fanúšikov zarezonovať. Som zvedavý, ako budú reagovať, keď ten singel vyjde,“ dodal Puskailer.

Okrem avizovanej skladby hudobník pracuje aj na ďalších slovenských piesňach. „Stretol som sa s textárom Martinom Sarvašom, ktorý mi pomáha s prekladmi známych anglických hitov, pretextovali sme napríklad Love Yourself od Justina Biebera a ďalšie. Ide to rýchlo. Jeho texty počúvam s otvorenými ústami a celé ma to veľmi obohacuje aj ako človeka, keďže si pri tom zároveň zdokonaľujem slovenčinu,“ poznamenal spevák.

 

„Ja sa nikdy neprestanem učiť, hrozne ma to baví. Zároveň mám v sebe umeleckého ducha a mám obrovskú radosť, že môžem reálne robiť to, po čom som už ako dieťa túžil. Že môžem vystupovať pred ľuďmi a dať im zo seba nejakú emóciu a oni odídu domov s dobrým pocitom. Na to som tu na tejto planéte, to je moje poslanie,“ uzavrel.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies