Nový singel Christiny Aguilery sa môže volať Waves

NETKY.SK • 28 December 2014, 10:25 • 2 min
Nový singel Christiny Aguilery sa môže volať Waves

USA - Nový singel americkej speváčky Christiny Aguilery môže niesť názov Waves.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál Aceshowbiz, ktorý sa odvoláva na americký ochranný zväz pre autorov BMI, v ktorom si 34-ročná interpretka názov piesne zaregistrovala. Autormi skladby sú údajne Maggie Chapman, David Hall Hodges a Meghan Shahnaz Kabir. Dátum jej vydania nie je zatiaľ známy, Aguilera by ho mohla zverejniť začiatkom budúceho roka. Na budúci rok by mal vyjsť aj jej nový štúdiový album.

 

Christina Aguilera sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan. O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu. Nahrávka obsahovala hity ako Genie In A Bottle, What A Girl Wants, I Turn To You alebo Come On Over Baby (All I Want Is You). Jej druhým albumom v angličtine bola vianočná kolekcia My Kind Of Christmas (2000), po ktorej na trh uviedla provokatívnu štúdiovku Stripped (2002) s hitmi ako Dirrty, Beautiful, Fighter či The Voice Within. Aguilera, ktorú v začiatkoch mnohé médiá stavali do pozície najväčšej konkurentky Britney Spears, sa prezentovala ešte troma štúdiovými nahrávkami - Back To Basics (2006), Bionic (2010) a Lotus (2012). Držiteľka štyroch cien Grammy má od roku 2010 svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona