Nový šéf Interu Miláno Thorir prirovnáva Mazzarriho k Mourinhovi

NETKY.SK • 20 November 2013, 15:06 • 2 min
Nový šéf Interu Miláno Thorir prirovnáva Mazzarriho k Mourinhovi

MILÁNO - Čerstvý majiteľ a prezident talianskeho futbalového Inter Miláno Erick Thohir a hlavný kouč Walter Mazzarri si padli do oka. Indonézsky podnikateľ, ktorý je dlhoročným fanúšikom "nerazzurri", dokonca uviedol, že Mazzarri ide v stopách úspešného bývalého trénera Interu Jose Mourinha.

slovakia

left justify in out

"Myslím, že Mourinho je jedným z najlepších trénerov, akí v Interi boli, hoci prirodzene, že výsledky sú kombináciou práce medzi trénerom, vedením klubu a hráčmi," tvrdí Thorir, podľa ktorého by Mazzarri mohol byť trénerom Interu dlhšie obdobie. "Mourinho vyhral treble v roku 2010. On je jedným z najlepších, ale v prípade Mazzarriho vidím podobnú osobnosť. Dúfam, že v najbližších dvoch-troch rokoch vybuduje skutočne silný tím."

Samotný Mazzarri, ktorý bol v minulosti trénerom Slováka Mareka Hamšíka v SSC Neapol, neskrýval, že nový vlastník klubu na neho urobil dojem. "My všetci vieme, ako treba pracovať na tomto svete. Keď príde nový majiteľ, tak často príde s úplne odlišnými myšlienkami, ako jeho predchodca, ale to nebol tento prípad. To znamená, že prácu, ktorú môj tím a ja robíme oceňujú aj v Indonézii a zahraničí. Takéto zistenie je skutočne upokojujúce." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona