Nový prezident Bellatoru Scott Coker napísal otvorený list fanúšikom tejto organizácie

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 14:54 • 2 min
Nový prezident Bellatoru Scott Coker napísal otvorený list fanúšikom tejto organizácie

LAS VEGAS - Bellator MMA promoval minulý týždeň bývalého zakladateľa strikeforce Scotta Cokera za prezidenta organizácie. Svoje vízie vyjadril v otvorenom liste.

slovakia

left justify in out

"Chcem len chvíľku Vašej pozornosti a poviem Vám, aký som nadšený, že môžem byť súčasťou tejto skvelej organizácie. Už v minulosti som úzko spolupracoval so SPIKETV, ktorá je hlavným sprostredkovateľom zápasov z Bellatoru," napísal na úvod.

 

"V biznise sa pohybujem už dlho a určite Vám viem sľúbiť, že Bellator privediem do nových vôd. Vidím veľa nových možností, ktoré už v blízkej budúcnosti určite splním. Našim hlavným cieľom je, aby každá akcia nesúca meno Bellator bola špeciálna a každý nech ju má zarytú v pamäti. Nech je Bellator obrovskou výhrou pre zápasníkov, sponzorov ale hlavne Vás fanúšikov. Telefonoval som v poslednej dobe s desiatkami zápasníkmi a počuť nadšenie v ich hlasoch  je pre mňa obrovská motivácia," pokračoval Cocker v liste.

 

"Viem že  si kladiete mnoho otázok okolo mojich plánov. Aj keď sme ešte len na začiatku, ale plán je veľmi jednoduchý. Chcem  aby Bellator bol tou najlepšou akciou akú budete môcť vidieť a aby vám  splnil športový a zábavný zážitok. Chceme pridať hlavne tú zábavnú stránku  a to  priviesť nové osobnosti a herecké výkony zápasníkov, ktoré robia MMA tak zábavným. Chceme aby v Bellatore zápasili len tí najlepší zápasníci sveta a aby si už nikdy žiadny fanúšik našej akcie nepovedal, že to bol nudný večer," informoval o veľkých plánoch do budúcnosti.

 

Máme plné ruky práce, ale o všetkých zmenách a novinkách vás budem informovať. 25 júl je hneď za rohom a ja sa už teraz veľmi teším ako Vás všetkých uvidím na SPIKETV," uzavrel nový šéf Bellatoru.

Prvá udalosť Scotta Cokera bude Bellator 122, ktorá sa uskutoční 25 júla v letnej sérii turnajov Bellator v slnečnej Kalifornii.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies