Nový model BMW mení farbu, nie je to CGI!

NETKY.SK • 5 Január 2022, 20:14 • 2 min
Nový model BMW mení farbu, nie je to CGI!

Na sociálnej sieti sa šíri video, ktoré zobrazuje plynulú zmenu sivej farby na bielu farbu u nového elektronického SUV.

slovakia

left justify in out

Na veľtrhu CES 2022 uviedla automobilová spoločnosť BMW niekoľko zaujímavých noviniek. Jednou z nich je aj nový elektromobil BMW iX M60. Teraz však upriamime pozornosť na technológiu lakovania, ktorá mení farbu.

 

 

Nemecká automobilka pred veľtrhom uviedla, že odhalí „technológiu, ktorá zmení vonkajšiu farbu vozidla stlačením tlačidla“. Spoločnosť BMW sa k tejto téme oficiálne nevyjadrovala. Avšak už teraz niektorí z navšetvníkov zverejnili video na sociálnej sieti, kde nový model iX v jednofarebnom odtieni tmavo sivej farby, náhle zmení svoju farbu na bielu a vyzerá, ako keby systém zapol muž stojaci vedľa nového SUV. Následne farba začne blednúť zo sivej na bielu.

 

V tejto chvíli nie je stanovené, kedy bude BMW ponúkať túto technológiu v rámci sériovej výroby áut. Podľa príspevku na sociálnej sieti, ktorý zobrazuje zmenu farby auta, popisuje aj možnosti citlivosti na teplotu. Ide o naozaj zaujímavý krok vpred dizajnu a technológie.

 

Možno vás zaujme: BMW plánuje vytvoriť v roku 2022 až 6 000 nových miest



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies