Nový minister zahraničia je už na Slovenku, nachádza sa v povinnej karanténe

NETKY.SK • 26 Marec 2020, 17:50 • 2 min
Nový minister zahraničia je už na Slovenku, nachádza sa v povinnej karanténe

BRATISLAVA - Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivan Korčok (nominant SaS) sa v utorok (24. 3.) vrátil zo Spojených štátov amerických na Slovensko. Momentálne je v povinnej 14-dňovej domácej karanténe.

slovakia

left justify in out

"Musí ísť do 14-dňovej karantény, musí sledovať svoj zdravotný stav, v prípade príznakov, odporúčam tiež testovať," uviedol hlavný hygienik SR Ján Mikas.

 

Veľvyslanec v USA

Korčok, ktorý doteraz pôsobil ako veľvyslanec SR v Spojených štátoch amerických, si po uplynutí domácej karantény preberie rezort diplomacie od ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS).

 

Každá diplomatická misia raz skončí. Táto moja v USA bola po niečo viac ako jeden a pol roku extrémne krátka, tak, ako...

Posted by Ivan Korčok on Monday, 23 March 2020

 

Zástupca

Sulík na Ministerstve zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVaEZ) SR od soboty (21. 3.) dočasne zastupuje Korčoka, kým neuplynie jeho povinná karanténa.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies