Nový minister obrany Gajdoš sa pred sviatkami spojil s vojakmi v misiách

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 15:43 • 2 min
Nový minister obrany Gajdoš sa pred sviatkami spojil s vojakmi v misiách

BBRATISLAVA - Nový minister obrany Peter Gajdoš sa dnes spojil s vojakmi, ktorí pôsobia v zahraničných misiách.

slovakia

left justify in out

Spolu s novým štátnym tajomníkom Mariánom Saloňom a náčelníkom Generálneho štábu OS SR Milanom Maximom sa zároveň oboznámil s ich aktuálnou bezpečnostnou situáciou.

 

"Srdečne pozdravujem všetkých vojakov a chcem popriať príjemné prežitie veľkonočných sviatkov," uviedol šéf rezortu obrany všetkým vojakom, ktorí reprezentujú Slovensko v zahraničí. Minister dnes komunikoval s veliteľmi misie Resolute Support v Afganistane, EUFOR ALTHEA v Bosne a Hercegovine, UNFICYP na Cypre a s pozorovateľskou misiou v Izraeli a Sýrii a prvýkrát sa skontaktoval s veliteľom misie v Mali. Všetci velitelia sa zhodli, že žiadne zásadné problémy v misiách v súčasnosti nie sú.

 

Gajdoš dnes začal svoj prvý deň v novej funkcii na rannom brífingu Generálneho štábu OS SR, kde sa oboznámil s aktuálnou situáciou v rezorte.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies