Nový majiteľ cestovnej kancelárie TipTour sa asociácii stále neprihlásil

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 12:28 • 2 min
Nový majiteľ cestovnej kancelárie TipTour sa asociácii stále neprihlásil

BRATISLAVA – Do dnešného dňa sa na generálny sekretariát Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a cestovných agentúr (SACKA) neohlásil nový majiteľ cestovnej kancelárie (CK) TipTour.

slovakia

left justify in out

Na dnešnej tlačovej konferencii v Bratislave to potvrdil prezident asociácie Stanislav Macko. Podľa neho je situácia okolo tejto CK škvrnou na optimistických vyhliadkach tohtoročnej dovolenkovej sezóny.

"Dnes je stav taký, že v Obchodnom registri je zaregistrovaný nový konateľ, nový vlastník. Pravdou je, že sa dosiaľ oficiálne na náš generálny sekretariát neohlásil. Hoci všetci naši členovia vedia, že keď menia aj menej významné údaje v evidencii, sa k nám majú nahlásiť, aby sme mali evidenciu aktuálnu," uviedol Macko. Ten ďalej informoval, že na základe stredajšej (29. 5.) komunikácie s Allianz-Slovenskou poisťovňou bývalý konateľ CK oficiálne mimo web stránky neoznámil poisťovni úpadok. V stredu však prisľúbil, že doručí menný zoznam klientov, ktorým bol predaný zájazd. "Máme záujem sa spojiť s novým konateľom, aby sa veci vyjasnili a aby sme dokázali klientom povedať tú situáciu, aká je," ozrejmil Macko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona