Nový letný hit s Davidom Keyom

NETKY.SK • 3 September 2021, 18:20 • 2 min
Nový letný hit s Davidom Keyom

BRATISLAVA - Len nedávno mala premiéru pesnička Davida Keya. Jej názov je Got You a pri jej vzniku stáli aj populárni Mairee a Luisdemark.

slovakia

left justify in out

Mairee, Luisdemark a David Key koniec prázdnin oslavujú letným hitom. Ak sa hovorí, že tí najlepší sa spájajú, v prípade dídžejov, ktorí vystupujú pod menom Mairee a   Luisdemark, to platí dvojnásobne. Dokopy sa dali len nedávno, vďaka spevákovi Davidovi Key, pre ktorého vyprodukovali skladbu Got You.

 

Pre dídžejov, ktorí sa venujú prevažne housovej muzike a R&B, bolo spojenie s popovým spevákom výzvou Mairee na skladbe začal hneď pracovať, no kým bola na svete finálna verzia, prešlo niekoľko mesiacov.

 

„Hotovú som ju mal hneď, no pre Davida ako popového speváka, sa mi zdala príliš divoká. Uvedomil som si, že jeho fanúšikovia môžu byť zmätení. Preto som oslovil Luisa, či nechce vstúpiť do tohto projektu a prearanžovať pieseň tak, aby znela komerčnejšie,“ vyjadril sa Mairee.

 

Premiéru piesne a videoklipu, si trojica pánov naplánovala na 2. september. „A na ďalší deň Got You prvýkrát naživo spievam na veľkom festivale Bye Bye Summer,“ prezrádza David.

 

Hrdo hovorím, že song Got You  spĺňa najvyššie svetové parametre, takže ani videoklip nesmel vyzerať lacno,“ upresňuje interpret.

 

Príďte si pozrieť Davida Keya už dnes večer do Nitry.

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies