Nový kouč Seedorf podpísal s AC Milánom kontrakt do júna 2016

NETKY.SK • 16 Január 2014, 16:53 • 2 min
Nový kouč Seedorf podpísal s AC Milánom kontrakt do júna 2016

MILÁNO - Nový tréner talianskeho futbalovéhho klubu AC Miláno Clarence Seedorf podpísal vo štvrtok s účastníkom Serie A zmluvu do 30. júna 2016.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný Seedorf priletel do Talianska v stredu večer z Brazílie a po uzavretí kontraktu sa stretol s hráčmi na prvom tréningu. "Som šťastný, že som tu, hoci AC momentálne neprežíva najlepšie obdobie. Budem sa snažiť dostať klub späť na vrchol," uviedol niekdajší skvelý holandský futbalista.

Na lavičke talianskeho klubu vystriedal Massimiliana Allegriho. Seedorf ešte v minulej sezóne hrával za FC Botafogo, predtým odohral 300 zápasov za "rossoneri." Dvakrát vyhral Ligu majstrov s Milánom, ale z rovnakej trofeje sa tešil aj v drese Ajaxu Amsterdam a Realu Madrid.

Seedorf začal profesionálnu kariéru v Ajaxe, potom pokračoval úspešnými zástavkami v Sampdorii Janov, Reale Madrid a Interi Miláno, predtým ako v roku 2002 zakotvil v milánskom AC. Narodil sa na Suriname a v detskom veku sa presťahoval do Holandska, ktoré reprezentoval v 87 medzištátnych dueloch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies