Nový kouč Interu Miláno sa zameriava na návrat do LM

NETKY.SK • 10 November 2016, 18:06 • 2 min
Nový kouč Interu Miláno sa zameriava na návrat do LM

MILÁNO - Nový tréner talianskeho futbalového klubu Inter Miláno Stefano Pioli sa sprievodne zameriava na návrat do najcennejšej kontinentálnej pohárovej súťaže.

slovakia

left justify in out

"Bol by som rád, ak by sme sa dostali do Ligy majstrov. Mužstvo má na to dispozície, ale potrebuje víťaznú mentalitu. Máme pred sebou veľmi dôležitý mesiac, počas ktorého nás čaká osem zápasov. Vyžiada si to správny prístup každého člena kádra, všetci na to musia byť pripravení," povedal Pioli vo svojom prvom mediálnom vystúpení v novej úlohe. Päťdesiatjedenročný niekdajší kormidelník Lazia Rím v utorok nahradil vo funkcii odvolaného Holanďana Franka de Boera.

 

Pioli podpísal kontrakt do 30. júna 2018 a verí v jeho naplnenie: "O svoju budúcnosť sa nebojím. Som dostatočne koncentrovaný a motivovaný. Myslím iba na úspechy s Interom, dám do toho všetko." Inter figuruje po tucte zápasov na 9. priečke v tabuľke Serie A so 17 bodmi pri bilancii 5-2-5 so skóre 16:14.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona