Nový kouč AC Miláno žiada vedenie o trpezlivosť

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 17:23 • 2 min
Nový kouč AC Miláno žiada vedenie o trpezlivosť

MILÁNO - Nový tréner futbalistov AC Miláno Cristian Brocchi nemá šesť kôl pred koncom Serie A veľa času na to, aby zapôsobil. Brocchiho predstavil milánsky klub v stredu ako náhradu za odvolaného Sinišu Mihajloviča.

slovakia

left justify in out

Miláno nevyhralo ani raz za posledných päť zápasov a hrozí, že sa tretí rok za sebou nedostane do pohárovej Európy. "Je to riskantný krok a treba mať pochopenie, keď veci nepôjdu podľa predstáv," povedal bývalý hráč AC Brocchi, pre ktorého to bude prvé angažmán pri seniorskom tíme v kariére. V klube sedemnásobného európskeho šampióna pôsobí aj slovenský reprezentačný stredopoliar Juraj Kucka.

 

Vicpeprezident Milána Adriano Galliani novému trénerovi verí. "Siniša odviedol dobrú prácu a dosiahol dobré výsledky, ale potrebovali sme zmenu," povedal. Mihajlovič zasadol na lavičku pred touto sezónou, no bol pod neustálym tlakom.

 

Brocchi hrával za AC v rokoch 2001 až 2008, od roku 2014 viedol juniorský tím Milánčanov v Primavere po odchode Filippa Inzaghiho. AC Miláno je v tabuľke Serie A na šiestom mieste s 27-bodovou stratou na lídra Juventus.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies