Nový iPhone by mal Apple predstaviť 10. septembra!

NETKY.SK • 12 August 2013, 08:28 • 2 min
Nový iPhone by mal Apple predstaviť 10. septembra!

SAN FRANCISCO - Americká technologická spoločnosť Apple pravdepodobne v septembri predstaví redizajnovaný smartfón iPhone.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom technologický blog AllThingsD. Najnovšiu generáciu svojho obľúbeného smartfónu by Apple mal predstaviť na špeciálnom podujatí 10. septembra, cituje blog nemenovaný zdroj zvnútra spoločnosti.

Predstavenia produktov najväčšej technologickej spoločnosti na svete patria už tradične k najsledovanejším podujatiam v branži, pričom im predchádzajú týždne špekulácií o tom, aké novinky firma na trh prinesie. V uplynulých mesiacoch sa množili dohady, že Apple v nasledujúcom roku zvažuje výrobu smartfónov s väčšou obrazovkou než v súčasnosti, ako aj predaj lacnejších modelov s farebnými krytmi. Nový iPhone by však v každom prípade mal na trh prísť ešte pred kľúčovým predvianočným obdobím. 

Objemy predaja technologického giganta boli v predchádzajúcich obdobiach sklamaním, v druhom štvrťroku však Apple predal 31,2 mil. zariadení iPhone, čo je oveľa viac, než predpokladali analytici na Wall Street, a 14,6 mil. tabletov iPad. Predaje iPhonov v USA medziročne stúpli o 51 % a v Japonsku o 66 %. Dobré štvrťročné obchodné výsledky pomohli zmierniť obavy, že zostrujúca sa konkurencia a dozrievajúci globálny trh s mobilnými zariadeniami dopyt po najpredávanejšom produkte kultovej značky znižuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies