Nový investor sľubuje na Spiši stovky pracovných miest

NETKY.SK • 8 December 2015, 15:28 • 2 min
Nový investor sľubuje na Spiši stovky pracovných miest

POPRAD - V priemyselnom parku v Spišskej Novej Vsi by mali vzniknúť stovky pracovných miest. Primátor mesta Ján Volný a zástupcovia investorov zo spoločnosti Helske Ltd. podpíšu v piatok 11. decembra spoločnú deklaráciu o vytvorení nových výrobných kapacít v meste.

slovakia

left justify in out

Ako médiá informoval Tomáš Repčiak z PR oddelenia mesta, spoločný dokument potvrdí už dávnejšie pripravované aktivity v oblasti rozvoja podnikania a tvorby pracovných miest v meste Spišská Nová Ves. „Zahraniční partneri prinášajú na Slovensko špičkové moderné a ekologické technológie, ktoré zaradia naše mesto medzi významných tvorcov inovatívnych produktov nielen v rámci Slovenska, ale aj v európskom kontexte,“ uviedol Repčiak.


Spoločnosť Helske Ltd. je anglická spoločnosť, ktorá pôsobí na európskom trhu. Vyrába stavebný materiál s použitím nanotechnológie. Neustálym výskumom sa snaží meniť zaužívané postupy a stáva sa priekopníkom vo výrobe tenkovrstvových izolácií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies