Nový film o Spider-Manovi dostal podtitul Homecoming

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 14:16 • 2 min
Nový film o Spider-Manovi dostal podtitul Homecoming

LOS ANGELES - Pripravovaný nový film o Spider-Manovi sa bude volať Spider-Man: Homecoming. Na CinemaCone v Las Vegas to v utorok prezradil prezident spoločnosti Sony Pictures Tom Rothman. Na festivale taktiež po prvý raz premietli ukážku z novinky v réžii Jona Wattsa.

slovakia

left justify in out

Petera Parkera alias Spider-Mana stvárni devätnásťročný anglický herec Tom Holland, ktorý sa v úlohe pavúčieho muža premiérovo predstavil v snímke Captain America: Civil War (2016). Tá mala svetovú premiéru v utorok v Los Angeles a do slovenských kín sa dostane 5. mája. Okrem Hollanda si v snímke Spider-Man: Homecoming zahrajú aj Marisa Tomei a Zendaya, pričom sa v nej objavia aj ďalší komiksoví hrdinovia z dielne spoločnosti Marvel. Americká premiéra je naplánovaná na 7. júla 2017.

 

Nový film o Spider-Manovi pripravujú spoločnosti Marvel a Sony, pričom ide už o tretie spracovanie príbehu v novom tisícročí. V trilógii režiséra Sama Raimiho z rokov 2002, 2004 a 2007 hrdinu stvárnil Tobey Maguire. V roku 2012 prišla do kín snímka Amazing Spider-Man, v ktorej si už titulnú úlohu zahral Andrew Garfield. Pokračovanie filmu z roku 2014 ale nedosiahlo požadovaný úspech, a tak sa spoločnosť Sony rozhodla nakrútiť príbeh odznovu v spolupráci s firmou Marvel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona