Nový dizajn a veľa zmien prináša najväčšia vlajková loď od Apple – iPhone 14 a iPhone 14 Pro

NETKY.SK • 25 August 2022, 7:52 • 2 min
Nový dizajn a veľa zmien prináša najväčšia vlajková loď od Apple – iPhone 14 a iPhone 14 Pro

Od predstavenia nového modelového radu iPhone 14 nás delí už iba niekoľko dní.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Apple pripravila v roku 2022 novú generáciu svojho smartfónu. Od predaja týchto nových smartfónov si sľubuje naozaj mnoho, čo potvrdila aj navýšením objednávok. Údaje o výrobe a dodávkach zobrazovacích panelov použitých v rade iPhone 14 naznačujú, že spoločnosť Apple očakáva na jeseň vysoký dopyt po prémiových modeloch. Podľa údajov, ktoré zdieľal analytik Ross Young zo spoločnosti DSCC, dodávatelia spoločnosti Apple sústreďujú svoje úsilie najviac na výrobu panelov iPhonu 14 Pro Max.

 

 

Veľké zmeny, ktoré určite prekvapia, sú napríklad výraznejší dizajn, výšší výkon a takisto lepšia kvalita fotoaparátov či nahrávania videa. Očakáva sa, že tento veľký deň nastane 7. septembra a bude obsahovať množstvo rôznych oznámení. Najpozoruhodnejšie to budú iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max. Jednou z najväčších inovácií v zostave iPhone 14 v tomto roku bude pridanie iPhone 14 Max. Bude to prvýkrát, čo Apple ponúkne 6,7-palcový model iPhone s funkciami „Pro“ a cenou za cenu nižšiu ako 1 000 dolárov.
 

img


Okrem iPhonu 14 očakávame, že Apple predstaví aj Apple Watch Series 8 a Apple Watch Pro. Očakáva sa, že posledný z týchto dvoch bude najväčšou inováciou s novým odolným titánovým dizajnom a väčším tvarovým faktorom. Nakoniec spoločnosť Apple pravdepodobne počas tejto udalosti oznámi dátum vydania pre iOS 16, watchOS 9 a tvOS 16. Tieto aktualizácie budú pravdepodobne vydané v týždni od 12. septembra, zatiaľ čo iPadOS 16 a macOS Ventura budú vydané v októbri.

 

Možno vás zaujme: NASA pripravuje štart rakety SLS pre let na Mesiac



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona