Nový diétny zázrak: Jedlo vám vylejú priamo zo žalúdka

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 19:43 • 2 min
Nový diétny zázrak: Jedlo vám vylejú priamo zo žalúdka

NEW YORK – Pre ľudí s nadváhou je k dispozícii nový spôsob, ako schudnúť, pričom nevyžaduje viacmenej žiadnu námahu.

slovakia

left justify in out

Podstatou novej metódy zhadzovania kalórií bez pohnutia prstom je vypúšťanie jedla zo žalúdka, pred tým ako sa stihne stráviť. Systém AspireAssist pozostáva z tenkej trubičky implantovanej do žalúdku, ktorá je pripojená k portu na vonkajšej strane brucha.

 

img

 

Port sa pripojí k trubičke asi 20 minút po konzumácii jedla, ktoré potom vyteká zo žalúdka do záchodu alebo inej nádoby.

 

img

 

Výrobca Aspire Bariatrics tvrdí, že tento systém dokáže odstrániť okolo 30 percent potravy uloženej v žalúdku pred tým, než stihne spôsobiť priberanie na váhe.

 

AspireAssist je posledná možnosť pre milióny obéznych ľudí, ktorí neboli schopní schudnúť pomocou tradičných metód.

 

Obezita je považovaná za jeden z najväčších svetových problémov v oblasti verejného zdravia, pretože môže vyvolať cukrovku, viesť k vzniku srdcových ochorení, poškodeniu kĺbov a ďalším vážnym zdravotným problémom.

 

Tento diétny zázrak má však aj vedľajšie účinky, ktoré sa prejavujú nevoľnosťou, vracaním, zápchou a hnačkou. Pacienti musia byť navyše pravidelne monitorovaní svojím poskytovateľom zdravotnej starostlivosti, ktorý by ich mal postupne učiť k zdravému životnému štýlu.   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies