Nový Batman bude možno bez Balea: Nahradí ho Orlando Bloom?!

NETKY.SK • 12 August 2013, 15:45 • 2 min
Nový Batman bude možno bez Balea: Nahradí ho Orlando Bloom?!

LOS ANGELES - Britský herec Orlando Bloom sa možno predstaví ako Batman v pokračovaní blockbusteru Muž z ocele (2013), v ktorom by bojoval so Supermanom.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Daily Express rolu zvažuje aj Christian Bale, ktorý stvárnil Batmana v trilógii Christophera Nolana (2005, 2008, 2012), ale zároveň neplánoval návrat k tejto úlohe. Supermana opäť stvárni britský herec Henry Cavill, zatiaľ čo Lexa Luthora by si vraj mohol zahrať Mark Strong. Svoje úlohy si zopakujú Amy Adams a Laurence Fishburne. Výkonným producentom druhého Muža z ocele bude spomínaný Nolan.

Tridsaťšesťročný Orlando Bloom je známy najmä z filmových sérií Piráti Karibiku či Pán prsteňov. Okrem toho sa predstavil aj v snímkach ako Trója (2004), Kráľovstvo nebeské (2005) či Traja mušketieri (2011). V úlohe Legolasa z Pána prsteňov sa objaví aj pripravovanom pokračovaní Hobita s podtitulom Smaugova pustatina. Bloom sa v roku 2010 oženil s austrálskou modelkou Mirandou Kerr, s ktorou má syna Flynna. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona