Nový areál v Bešeňovej ponúka viac oddychu a zábavy

NETKY.SK • 15 Február 2013, 13:18 • 2 min
Nový areál v Bešeňovej ponúka viac oddychu a zábavy

Nový areál v Bešeňovej ponúka viac oddychu a zábavy - Cestovanie Počas otváracieho ceremoniálu 14. Februára prestrihol stuhu majiteľ Gino Paradise Bešeňová Nodari Giorgadze a starosta obce Bešeňová Ing.

slovakia

left justify in out

img

Počas otváracieho ceremoniálu 14. Februára prestrihol stuhu majiteľ Gino Paradise Bešeňová Nodari Giorgadze a starosta obce Bešeňová Ing. Martin Baran. Týmto sprístupnili verejnosti nové priestory, ktoré budovali posledných deväť mesiacov. Nová zábavno-adrenalínová zóna bude otvorená celoročne. 

V zábavno-adrenalínovej zóne nájdete 30 metrov vysokú toboganovú vežu s celkovou dĺžkou viac ako jeden kilometer vrátane najdlhšieho toboganu na Slovensku. Neopakovateľnú atmosféru mora ponúka bazén s umelým vlnobitím. Pre deti pripravili nový bazén s detskými vodnými atrakciami, šmýkačky, minitoboganmi, vodnými delami a striekačkami.

Majiteľ GINO Paradise Bešeňová pracoval na rozšírení deväť mesiacov. „Konečne máme tu na Slovensku areál, aký nemá nikto v Európe. Máme tu 3000 metrov štvorcových, také niečo sa ešte nikto ani neodvážil postaviť. A už vôbec nie na Liptove, kde nie sú veľmi jednoduché klimatické podmienky,“povedal Nodari Giorgadze, majiteľ GINO Paradise Bešeňová.

Vo výstavbe plánuje aj pokračovať. Podľa jeho vlastných slov v Bešeňovej pribudne ešte kongresová hala, divoká rieka či delfinárium.

Starosta obce Bešeňová Ing. Martin Baran udelil počas otváracieho ceremoniálu majiteľovi GINO Paradise Bešeňová čestné občianstvo obce Bešeňová. „Za tie roky tu vybudoval neskutočné množstvo nehnuteľností, stavieb, atrakcií, bazénov. Teraz stojíme v novom stane, ktorý je atrakciou pre mladých a bude využívaný celoročne,“ povedal starosta obce Bešeňová Ing. Martin Baran a dodal: „Urobil pre obec niečo neskutočné a stačilo už čestné občianstvo navrhnúť a schváliť na zastupiteľstve. Takýmto verejným ocenením sme sa mu poďakovali za snahu a za to, čo pre obec robí.“

Viac o novom areáli GINO Paradise Bešeňová a o otváracom ceremoniály nájdete tu: Nový areál v Bešeňovej: Oddych, ale aj adrenalín a zábava

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona