Nový album skupiny The Killers je takmer hotový

NETKY.SK • 3 Apríl 2017, 15:56 • 2 min
Nový album skupiny The Killers je takmer hotový

NEW YORK - Americká rocková skupinaThe Killers oznámila, že takmer dokončila práce na dlho očakávanom albume, ktorý pripravuje od septembra.

slovakia

left justify in out

"Znie dobre. Pýtame sa sami seba, čo by sme ako štvorčlenná kapelamali urobiť? Preto neustále experimentujeme. Snažíme sa prísť s niečím, čo je pre nás nové. Ale máme problém, pretože keď urobíte dva kroky dopredu a jeden dozadu, celý proces to spomaľuje. Posúva nás to rozličnými smermi, potom sa vrátime o krok späť a skúsime niečo iné," vyjadril sa bubeník Ronnie Vannucci pre týždenník NME v zákulisí koncertu v Mexiku.

 

Spevák Brandon Flowers zároveň potvrdil, že skupina zahrá nové skladby počas letného hudobného festivalu British Summer Time v londýnskom Hyde Parku.

The Killers vznikli v roku 2001 v Las Vegas a o rok neskôr svojpomocne vydali eponymnú demonahrávku. V roku 2004 im vyšiel debutový album Hot Fuss, po ktorom nasledovali štúdiovky Sam's Town (2006), Day & Age (2008) a Battle Born (2012). Okrem toho majú na konte aj kompilácie Sawdust (2007) a Don't Waste Your Wishes (2016), koncertnú nahrávku Live From The Royal Albert Hall (2009), EP (Red) Christmas (2011) a výberovku Direct Hits (2013), ktorá obsahuje aj dve nové skladby Shot At The Night a Just Another Girl. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies