Nový album One Direction unikol na internet

NETKY.SK • 19 November 2013, 09:36 • 2 min
Nový album One Direction unikol na internet

LONDÝN - Očakávaný album anglicko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction s názvom Midnight Memories unikol na internet týždeň pred termínom vydania.

slovakia

left justify in out

Do predaja sa totiž oficiálne dostane až 25. novembra, pričom stiahnuť si ho môžu záujemcovia už od pondelka. Reakcie nadšených fanúšikov začali vzápätí zaplavovať sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter. "Nemám slov, album Midnight Memories je úžasný," znel príspevok jedného z nich. Viacero lojálnych fanúšikov sa však rozhodlo počkať na oficiálne vydanie štúdiovky.

Formácia One Direction, ktorú tvoria Louis Tomlinson, Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan a Zayn Malik, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom, ktorému sa ako prvej formácii z Veľkej Británie podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke. Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla vlani v novembri a ovládla britský aj americký albumový rebríček. Na ich novom albume Midnight Memories sa nachádza 14 skladieb, pričom bude dostupná aj deluxe verzia, na ktorej sú aj ďalšie štyri piesne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies