Nový album Meghan Trainor sa bude volať Thank You

NETKY.SK • 8 Január 2016, 14:24 • 2 min
Nový album Meghan Trainor sa bude volať Thank You

NEW YORK - Americká speváčka Meghan Trainor nazvala svoj pripravovaný album Thank You. Prezradila to v rozhovore pre portál E! News počas podujatia People's Choice Awards. Album by mal podľa nej vyjsť v najbližších mesiacoch, presný dátum však neoznámila.

slovakia

left justify in out

„Tento týždeň robíme posledné mixy. Človeka naozaj zabíja držať tie piesne od sveta. Najmä jednu z mojich skladieb, ktorá sa volá Thank You (v preklade ďakujem, pozn. red.), po ktorej sa nazýva album - Thank You. Je to pieseň pre mojich fanúšikov,“ povedala 22-ročná rodáčka z mesta Nantucket v štáte Massachusetts dodávajúc, že by fanúšikom nové skladby predstavila už teraz, no musí počkať.


Za debutovú štúdiovku Title (2015) si hudobníčka zo spomínaného udeľovania People's Choice Awards odniesla ocenenie za najobľúbenejší album. Meghan Trainor začala písať piesne už ako jedenásťročná. V roku 2008 vydala eponymný album a o tri roky k nemu pribudli nahrávky I'll Sing With You a Only 17. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass zo štúdiovky Title. Z nej pochádzajú aj single Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I'm Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies