Nový album Kida Cudiho ponesie názov Speedin' Bullet To Heaven

NETKY.SK • 6 Apríl 2015, 13:03 • 2 min
Nový album Kida Cudiho ponesie názov Speedin' Bullet To Heaven

USA - Nový album amerického rappera Kida Cudiho sa bude napokon volať Speedin' Bullet To Heaven.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval samotný interpret. Ako tiež uviedol, očakávanú piatu štúdiovku, ktorá pôvodne mala niesť názov Man on the Moon III, plánuje vydať "skutočne čoskoro".


Tridsaťjedenročný Kid Cudi, vlastným menom Scott Ramon Seguro Mescudi, pochádza z Clevelandu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2003. Debutoval mixtapeom A Kid Named Cudi (2008), po ktorom nasledoval úspešný album Man On The Moon: The End Of Day (2009) s hitmi ako Day 'N' Nite, Make Her Say a Pursuit Of Happiness. O rok neskôr vydal jeho pokračovanie Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager. V roku 2012 si diskografiu rozšíril o spoločný album s producentom Dot Da Geniusom, ktorý dvojica nazvala WZRD, a tiež o nahrávku Cruel Summer vydavateľstva G.O.O.D. Music. Predvlani vydal ďalšiu sólovku Indicud, ktorá v americkom rebríčku Billboard 200 debutovala na druhej priečke. Jeho zatiaľ posledným albumom je nahrávka Satellite Flight: The Journey To Mother Moon (2014). Ako herec sa predstavil napríklad v seriáli Ako dobyť Ameriku (2010 - 2011) či snímkach Goodbye World (2013) a Need for Speed (2014).




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona