Nový album Kennyho Chesneyho vyjde napokon v októbri

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 09:57 • 2 min
Nový album Kennyho Chesneyho vyjde napokon v októbri

LOS ANGELES - Nový album amerického country speváka Kennyho Chesneyho s názvom Some Town Somewhere vyjde namiesto 8. júla napokon až 28. októbra.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťosemročný hudobník o tom informoval na sociálnych sieťach, pričom ako dôvod odkladu uviedol pripravovaný duet s americkou speváčkou Pink. "Toto je pieseň bytia. Čím viac som ju počúval, tým som si bol istejší, že v nej potrebujem ženský hlas," priblížil novinku Setting The World On Fire vo vyhlásení pre médiá. "Hlas Pink má v sebe toľko emócií - radosť, túžbu, trochu tvrdosti, trochu bolesti. Je neuveriteľná speváčka, má skvelé zafarbenie hlasu, ktoré žiari, ale zároveň trochu chrapčí, no neznie opotrebovane," vysvetlil rodák z mesta Knoxville v Tennessee. "Samozrejme, bolo by jednoduchšie mať všetko podľa plánu. Ale ak máte niečo, o čom viete, že je úžasné a zachytáva najlepšiu časť bytia nažive, prečo by ste nespomalili, aby ste to uskutočnili?," zdôvodnil odklad uvedenia nahrávky na trh. Ako tiež prezradil, chvíľu potrvá, kým nahrá ďalší album, a preto radšej zahrnie pripravovanú spoluprácu s 36-ročnou interpretkou rovno na očakávanú, už sedemnástu štúdiovku.

 

Kenneth Arnold "Kenny" Chesney vydal debutový album In My Wildest Dreams v apríli 1994. S nahrávkami No Shoes, No Shirt, No Problems (2002), When The Sun Goes Down (2004), Be As You Are (Songs From An Old Blue Chair) (2005), The Road And The Radio (2005), Lucky Old Sun (2008), Hemingway's Whiskey (2010) a Life On A Rock (2013) dobyl americký albumový rebríček Billboard 200. Na konte má tiež napríklad štyri kompilácie či vianočný album All I Want For Christmas Is A Real Good Tan (2003).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies