Nový album Kelly Clarkson vyjde 3. marca

NETKY.SK • 27 Január 2015, 09:35 • 2 min
Nový album Kelly Clarkson vyjde 3. marca

LOS ANGELES - Nový album americkej speváčky Kelly Clarkson s názvom Piece By Piece sa dostane do predaja 3. marca.

slovakia

left justify in out

Spolupracovníci 32-ročnej víťazky prvého ročníka speváckej súťaže American Idol o tom informovali prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Album Piece By Piece vyjde 3. marca. Zároveň vám predstavujeme nové lyric video k piesni Heartbeat Song,“ napísali.

 

Skladbu Heartbeat Song predstavila interpretka už 12. januára ako prvý singel z očakávaného albumu. Rodáčka z Texasu už dávnejšie avizovala, že jej siedma štúdiovka bude popová. Bude obsahovať aj duet s niekým, s kým už Clarkson v minulosti nahrávala. Do úvahy tak pripadajú napríklad Jeff Beck, Justin Guarini, Blake Shelton, Tamyra Gray, Kara DioGuardi či Robbie Williams. Speváčka plánuje novinku podporiť letným turné. 

 

Kelly Clarkson vydala zatiaľ šesť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011) a Wrapped In Red (2013). Všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP nahrávky. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You či Stronger (What Doesn't Kill You). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies