Nový album Kelly Clarkson bude popový

NETKY.SK • 5 Január 2015, 13:57 • 2 min
Nový album Kelly Clarkson bude popový

USA - Americká speváčka Kelly Clarkson, ktorá v súčasnosti pracuje na novom albume, sa s fanúšikmi a fanúšičkami podelila o to, ako bude očakávaná štúdiovka vyzerať.

slovakia

left justify in out

„Môj nový album bude popový, no vždy ma ovplyvňovala hudba, ktorú milujem, teda pop-rock, country, r'n'b a tanečná hudba. Ľudia sa ma pýtajú na duet, ktorý bude na nahrávke. Dám vám indíciu... toto nie je prvý raz, čo sme spolu spievali. Mám pre vás aj dve indície týkajúce sa prvého singla. Dôkaz toho, že ste nažive & Dr. Dre,“ napísala 32-ročná interpretka na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter.

 

 

Spomínaný duet mohla speváčka podľa indície nahrať napríklad s Jeffom Beckom, Justinom Guarinim, Blakeom Sheltonom, Tamyrou Gray, Karou DioGuardi či Robbiem Williamsom. V súvislosti so singlom zase Portál Bustle.com napísal, že skladba, ktorú mala speváčka na mysli, by sa mohla volať Heartbeat (v preklade tlkot srdca, pozn. SITA). Autor tohto tvrdenia vychádzal z toho, že život by nebol možný bez úderov srdca a že producent a rapper Dr. Dre je zakladateľom značky slúchadiel Beats by Dre. 

 

Kelly Clarkson vydala zatiaľ šesť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011) a Wrapped In Red (2013). Všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You či Stronger (What Doesn't Kill You). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies