Nový album kapely Nickelback bude mať podľa Chada Kroegera agresívny zvuk

NETKY.SK • 8 Máj 2017, 11:20 • 2 min
Nový album kapely Nickelback bude mať podľa Chada Kroegera agresívny zvuk

BRATISLAVA - Líder kanadskej rockovej kapely Nickelback Chad Kroeger uviedol, že nový album skupiny Feed the Machine bude mať agresívny zvuk. Štyridsaťdvaročný interpret to povedal v rozhovore pre Music Choice. "Tento album je určite oveľa tvrdší ako väčšina našich predošlých nahrávok.

slovakia

left justify in out

Vždy sa snažíme skúšať rôzne veci a tentoraz ponúkneme oveľa agresívnejší zvuk," objasnil spevák a gitarista. Feed the Machine sa dostane na trh 16. júna. Muzikanti z nahrávky už predstavili titulnú pieseň a skladbu Song on Fire. Na produkcii štúdiovky sa podieľal Chris Baseford.

Nickelback sa pohybujú na hudobnej scéne od roku 1995. Na konte majú osem albumov - Curb (1996), The State (1998), Silver Side Up (2001), The Long Road (2003), All The Right Reasons (2005), Dark Horse (2008), Here And Now (2011) a No Fixed Address (2014). V kapele v súčasnosti pôsobia aj Ryan Peake (gitara, klávesy, vokály), Mike Kroeger (basgitara, vokály) a Daniel Adair (bicie, vokály). Ich najväčším hitom je skladba How You Remind Me. Podarilo sa im získať napríklad sedem Billboard Music Awards či dvanásť Juno Awards. Na prestížnu cenu Grammy ich nominovali šesť ráz.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona