Nový album Janet Jackson sa bude volať Unbreakable

NETKY.SK • 20 August 2015, 17:29 • 2 min
Nový album Janet Jackson sa bude volať Unbreakable

BRATISLAVA - Pripravovaná jedenásta štúdiovka americkej speváčky Janet Jackson dostala názov Unbreakable.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročná interpretka to prezradila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnila fotografiu vytlačeného textu novej skladby The Great Forever, pričom na papieri je uvedený aj názov albumu.

 

 

Speváčka okrem toho zverejnila aj krátku ukážku zo spomínanej piesne. Novinka Unbreakable by mala vyjsť na jeseň, presný termín však zatiaľ nie je známy. Jackson minulý mesiac predstavila singel No Sleeep s hosťujúcim rapperom J. Coleom, ku ktorému vznikol aj videoklip.

 

Janet Jackson má na konte desať sólových albumov, pričom zatiaľ poslednú štúdiovku Discipline uviedla na trh v roku 2008. Neskôr vydala ešte kompilácie Number Ones / The Best (2009) a Icon: Number Ones (2010). Medzi jej najväčšie hity patria single Nasty, Rhythm Nation, That's The Way Love Goes, Together Again, All For You alebo Scream, ktorý nahrala s bratom Michaelom. Na celom svete predala viac ako 160 miliónov kópií nahrávok a patrí tak k najúspešnejším speváčkam v histórii. Počas kariéry dosiaľ získala 33 Billboard Music Awards, 12 American Music Awards, päť Grammy a nominovali ju na Oscara i Zlatý glóbus. Koncom júna jej v rámci odovzdávania BET Awards udelili Ultimate Icon: Music Dance Visual Award.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona