Nový album Dominiky Mirgovej pokrstili traja slovenskí rapperi

NETKY.SK • 4 December 2013, 07:40 • 2 min
Nový album Dominiky Mirgovej pokrstili traja slovenskí rapperi

BRATISLAVA - Speváčka Dominika Mirgová, ktorá sa zviditeľnila už ako 15-ročná v súťaži Slovensko hľadá SuperStar, v utorok v Bratislave pokrstila svoj druhý album s názvom #Nová.

slovakia

left justify in out

CD, ktoré sa na trhu objavilo už 20. septembra, krstili traja slovenskí rapperi, ktorí s 21-ročnou speváčkou spolupracovali na úspešných singloch - Kali, Rakby a Suvereno. "Ten album je o chlapoch," zdôvodnila speváčka jednoducho výber krstných rodičov. "Sú pre mňa takými novými otvorenými dverami do tohto nového života," povedala o troch známych rapperoch, ktorí jej druhú štúdiovku pokrstili energetickým nápojom a popriali jej veľa šťastia a lásky. "Ja sa cítim ako nevesta," vyhlásila po krste mladá interpretka a hodila album do publika poza svoj chrbát.

Z nahrávky #Nová, ktorá obsahuje dokopy 12 piesní, vzišlo dosiaľ už šesť singlov. Okrem prvého hitu Nová, ktorý odštartoval prípravy jej druhého albumu, zaspievala Dominika na krste i obľúbené piesne L.A.S.K.A s rapperom Rakbym, Kto je on?, ktorú vytvoril DJ Robert Burian či Je koniec, na ktorej spolupracovala s rapperom Kalim. Energické tanečné skladby striedali emocionálnejšie piesne, ktoré odzrkadľujú Dominikin osobný príbeh. 
Ako priznala samotná speváčka, za novým albumom sa skrýva veľa práce. "Ale robila som to pre dobrú vec a hlavne preto, aby konečne uzrelo svetlo sveta moje druhé očakávané CD. Hlavne je za tým aj dobrý tím - manažér, textár, PR manažér, množstvo ľudí," priznáva Dominika, ktorá sa aj počas krstu poďakovala všetkým svojim najbližším a kolegom, ktorí jej pomohli s prípravou albumu. 

Autorom textov z nového CD je ďalší z bývalých SuperStaristov, Miro Jaroš, ktorý Dominiku pritiahol do svojho hudobného vydavateľstva. "Ja som s ňou nahrával duet Na pokraji síl, a tam som zistil, že Dominika má v sebe obrovský dar. A to, že ona len nespieva, ona spieva príbehy. To, čo jej hovorí srdce, ona zaspieva," povedal známy hudobník, ktorý dal Dominike ponuku na spoluprácu a ona ju na poslednú chvíľu prijala. "Vždy spieva tak, ako sa v daný moment cíti, a to ju robí jedinečnou. To bola asi prvá speváčka, pri ktorej som mal v štúdiu zimomriavky," tvrdí Jaroš. Rozhodol sa preto spojiť skúsenosti z hudobného prostredia s Dominikiným talentom a výsledkom je niekoľko zaujímavých hudobných spoluprác, štúdiovka #Nová, vyše 50 koncertov mladej speváčky v uplynulom roku a viac než osem miliónov videní, ktoré dokopy nazbierali Dominikine videoklipy na internete. 

Zo všetkých skladieb je speváčke najbližší singel Nová, v ktorom sa vyznala zo svojho zlomeného srdca. "Tá mi tak asi otvorila tieto dvere a povedala, že Dominika zobuď sa, poď žiť, konečne začni robiť to, na čo máš a to, čo ťa najviac baví," uviedla 21-ročná interpretka. "Ale milujem aj L.A.S.K.U, pretože som teraz šťastná a prežívam krásne obdobie. Mne sa páčia všetky, lebo v každej je kúsok zo mňa," dodala. 

V najbližšom období sa Dominika Mirgová chystá vydať reedíciu albumu #Nová, na ktorú pribudne zopár nových skladieb, no ešte predtým si plánuje oddýchnuť s priateľom na dovolenke v horúcom Egypte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies