Nový album Demi Lovato bude obsahovať aj duet s Iggy Azaleou

NETKY.SK • 5 August 2015, 10:25 • 2 min
Nový album Demi Lovato bude obsahovať aj duet s Iggy Azaleou

LOS ANGELES - Pripravovaný piaty album americkej speváčky Demi Lovato bude obsahovať aj duet s austrálskou rapperkou Iggy Azaleou.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročná rodáčka z mesta Albuquerque v Novom Mexiku to uviedla v rozhovore s moderátorom Ryanom Seacrestom. „Som nadšená nielen z toho, že budem jednou z jej družičiek. Je to jedna z mojich najlepších priateliek a bude mi cťou mať ju na albume. Práve teraz sa snažím vybrať pieseň, na ktorej by sa mohla podieľať,“ povedala interpretka. Názov očakávanej novinky, z ktorej už Lovato zverejnila singel Cool for the Summer, však neprezradila. Známy zatiaľ nie je ani dátum jej vydania.


Demetria Devonne „Demi“ Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008), Ako chrániť princezné (2009) či Camp Rock 2 (2010). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011) a Demi (2013), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. V rokoch 2012 a 2013 pôsobila ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. Objavila sa tiež v piatej sezóne seriálu Glee (2009 - 2015). Od októbra 2010 do konca januára 2011 podstúpila liečenie pre bulímiu, bipolárnu afektívnu poruchu a sebapoškodzovanie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovorí.


Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa ako šestnásťročná zo Sydney presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Vlani v apríli sa dostal do predaja jej debutový album The New Classic, pričom v novembri ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona