Nový album Dannyho Browna má názov Atrocity Exhibition

NETKY.SK • 18 Júl 2016, 15:18 • 2 min
Nový album Dannyho Browna má názov Atrocity Exhibition

NEW YORK - Americký rapper Danny Brown prezradil, že jeho nový album dostal názov Atrocity Exhibition. Tridsaťpäťročný rodák z Detroitu v Michigane potvrdil informáciu v nedeľu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

Dátum vydania rapperovej očakávanej štvrtej nahrávky zatiaľ nie je známy. Brown nedávno prezradil, že pri tvorbe nového albumu ho inšpirovala už nefungujúca newyorská rocková kapela Talking Heads. Interpret minulý týždeň zverejnil prvý singel z nahrávky s názvom When It Rain, ku ktorému ponúkol aj videoklip.


Danny Brown, občianskym menom Daniel Dewan Sewell, odštartoval hudobnú kariéru v roku 2003 v skupine Rese'vor Dogs. S ňou v tom istom roku vydal album Runispokets-N-Dumpemindariva. Neskôr sa Brown vydal na sólovú dráhu a v roku 2010 ponúkol album The Hybrid, po ktorom nasledovali štúdiovky XXX (2011) a Old (2013). Okrem toho má na konte niekoľko mixtapeov a EP nahrávok. Spolupracovali s ním napríklad aj Eminem, Tony Yayo či Black Milk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies