Nový album Christiny Aguilery Lotus vyjde v novembri

NETKY.SK • 14 September 2012, 07:23 • 2 min
Nový album Christiny Aguilery Lotus vyjde v novembri

Nový album Christiny Aguilery Lotus vyjde v novembri - Celebrity Americká speváčka Christina Aguilera prostredníctvom Twitteru oznámila, že jej pripravovaný album Lotus sa na pulty predajní dostane v novembri. Názov albumu - Lotus.

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Christina Aguilera prostredníctvom Twitteru oznámila, že jej pripravovaný album Lotus sa na pulty predajní dostane v novembri. "Názov albumu - Lotus. Vyjadruje nezničiteľný kvet, ktorý prežije i tie najťažšie podmienky a stále sa mu darí. Konceptuálne mojím cieľom nebol jediný zvuk či žáner. Témami albumu sú vyjadrenie samého seba a sloboda. Album pre mňa reprezentuje znovuzrodenie," uviedla. Na Twitteri tiež zverejnila obal jej nového singlu Your Body, na ktorom je úplne nahá a jej telo je zahalené len v priesvitnej ružovej látke. Pieseň bude mať premiéru 17. septembra.
   Christina Aguilera sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan (1998). O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu. Nahrávka obsahovala hity ako Genie in a Bottle, What a Girl Wants, I Turn To You alebo Come On Over Baby (All I Want Is You). Jej druhým albumom v angličtine bola vianočná kolekcia My Kind of Christmas (2000), po ktorej na trh uviedla provokatívnu štúdiovku Stripped (2002) s hitmi ako Dirrty, Beautiful, Fighter či The Voice Within. Aguilera, ktorú v začiatkoch mnohé médiá označovali za najväčšiu konkurentku Britney Spears, sa dosiaľ prezentovala ešte dvoma štúdiovými nahrávkami - Back to Basics (2006) a Bionic (2010). S ostatným vydaným albumom speváčka nezaznamenala výraznejší komerčný úspech a nezaujala ňou ani kritikov. Tridsaťjedenročná interpretka a mentorka v speváckej súťaži The Voice má od roku 2010 svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. 

Zdroj: SITA/www.aceshowbis.com



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona