Nový album Carly Rae Jepsen sa bude volať E.MO.TION

NETKY.SK • 12 Apríl 2015, 11:56 • 2 min
Nový album Carly Rae Jepsen sa bude volať E.MO.TION

BRATISLAVA - Kanadská speváčka Carly Rae Jepsen prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámila, že jej pripravovaná tretia štúdiovka ponesie názov E.MO.TION.

slovakia

left justify in out

"Už nejaký čas pracujem na novej hudbe. Teraz vám s radosťou konečne oznamujem, že môj nový album E.MO.TION vyjde v lete," napísala 29-ročná z Britskej Kolumbie, ktorá z novinky zatiaľ predstavila single I Really Like You a All That. Na albume sa podieľali Dev Hynes, Ariel Rechtshaid, Rostam Batmanglij, Rami Yacoub, Jack Antonoff, Tegan and Sara či Greg Kurstin. Presný termín vydania nie je zatiaľ známy.


Carly Rae Jepsen skončila v roku 2007 na treťom mieste v šou Canadian Idol a o rok neskôr vydala debutový album Tug Of War, s ktorým však nezaznamenala výraznejší úspech. Slávu jej priniesla až skladba Call Me Maybe, s ktorou dobyla britský aj americký singlový rebríček. Pieseň pochádza z EP nahrávky Curiosity (2012) a nachádza sa aj na jej druhej štúdiovke Kiss (2012).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona