Nový album Brucea Springsteena sa dostal predčasne do predaja

NETKY.SK • 30 December 2013, 12:48 • 2 min
Nový album Brucea Springsteena sa dostal predčasne do predaja

USA - K omylu došlo u spoločnosti Amazon, vďaka ktorej si nedočkaví fanúšikovia mohli stiahnuť hudobníkovu nahrávku po jednotlivých skladbách.

slovakia

left justify in out

Nový album amerického hudobníka Brucea Springsteena s názvom High Hopes omylom predčasne sprístupnila spoločnosť Amazon. Hoci sa štúdiovka dala zakúpiť a stiahnuť iba po jednotlivých skladbách, stihlo si to všimnúť dostatočné množstvo fanúšikov, ktorí ich následne zdieľali prostredníctvom rôznych pirátskych portálov. Spoločnosť Amazon hneď po zaznamenaní chyby album z predaja stiahla. Štúdiovka High Hopes by tak mala podľa plánu vyjsť 13. januára, pričom sa na nej budú nachádzať aj spolupráce s gitaristom skupiny Rage Against The Machine - Tomom Morellom.

Bruce Springsteen debutoval bez väčšieho úspechu nahrávkou Greetings from Asbury Park, N.J (1973). Prvý veľký hit, Born To Run, vydal o dva roky neskôr. Doteraz uviedol na trh 17 štúdioviek vrátane jedného z najúspešnejších albumov 80. rokov - Born in the U.S.A. (1984). Jeho zatiaľ posledným album je Wrecking Ball (2012). Až desať jeho nahrávok (osem štúdioviek, jedna živá nahrávka a jedna kompilácia) dobylo americký rebríček Billboard 200, pričom osem z nich na vrchole hneď debutovalo. Springsteen má na konte zatiaľ 20 cien Grammy, dva Zlaté glóbusy, Oscara a od roku 1999 je členom Rock'n'rollovej siene slávy. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.billboard.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies