Novú verziu Krásky a zvieraťa uvedú do kín v marci 2017

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 13:22 • 2 min
Novú verziu Krásky a zvieraťa uvedú do kín v marci 2017

LONDÝN - Nové spracovanie rozprávky Kráska a zviera plánuje spoločnosť Disney uviesť do amerických kín 17. marca 2017. Informoval o tom portál Deadline.

slovakia

left justify in out

Produkciu chcú odštartovať v máji tohto roka v Londýne. V hlavnej úlohe diváčky a diváci uvidia Emmu Watson, ktorá stvárni Bellu. V úlohe Zvieraťa sa predstaví Dan Stevens, známy ako Matthew Crawley zo seriálu Panstvo Downton (2010). Samoľúbeho Gastona si zahrá Luke Evans a v role jeho pobočníka Le Foua sa objaví Josh Gad. Do úlohy pani Pottsovej obsadili Emmu Thompson a Belliným otcom bude Kevin Kline.

 

Hlavnou hrdinkou rozprávky Kráska a zviera je Bella, ktorú si chce vziať za manželku domýšľavý Gaston. Krásna dedinčanka sa však do svadby s ním nehrnie. Po tom, ako sa stratí jej milovaný otec, vyberie sa ho hľadať, a keď zistí, že ho v zámku väzní Zviera, ponúkne mu, aby si miesto otca nechal ju. Bella však napokon zistí, že Zviera nie je také hrôzostrašné, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

 

Dielo sa na plátna kín dostane v 3D formáte. Na režisérsku stoličku sa posadí Bill Condon, ktorý má na konte napríklad snímky Dreamgirls (2006) či Twilight sága: Úsvit - 1. a 2. časť (2011, 2012). Autorom scenára je Stephen Chbosky, o produkciu sa starajú David Hoberman a Todd Lieberman. Hudbu vytvorí osemnásobný držiteľ Oscara Alan Menken, ktorý sa podieľal aj na animovanej verzii príbehu z roku 1991, pričom v snímke vraj zaznie aj niekoľko skladieb z tohto filmu. Menken a Tim Rice však pracujú aj na nových piesňach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona