Novú Policajnú akadémiu bude produkovať aj duo Key & Peele

NETKY.SK • 5 Apríl 2014, 13:33 • 2 min
Novú Policajnú akadémiu bude produkovať aj duo Key & Peele

BRATISLAVA - Dvojica zabávačov vraj podpísala zmluvu o spolupráci na pripravovanom reboote známej komediálnej série.

slovakia

left justify in out

Americkí zabávači Keegan-Michael Key a Jordan Peele, ktorí sa preslávili účinkovaním v zábavnej šou Key & Peele, budú produkovať reboot úspešnej filmovej série Policajná akadémia. Produkčná spoločnosť New Line Cinema už údajne so zabávačmi podpísala zmluvu o spolupráci na pripravovanom ďalšom filme z prostredia policajnej školy. Do výroby sa má zapojiť aj pôvodný producent Paul Maslansky.

 

Režírovať ju však nebude Scott Zabielski, ktorého s projektom spájali od roku 2012. Meno nového režiséra ani definitívny dátum začatia nakrúcania spoločnosť New Line Cinema zatiaľ nezverejnila.

 

Prvú Policajnú akadémiu uviedli štúdiá Warner Bros. v roku 1984. Zatiaľ posledná – siedma s názvom Policajná akadémia - Moskovská misia mala premiéru o desať rokov neskôr. V komediálnej sérii účinkovalo mnoho známych hercov, ako napríklad Steve Guttenberg, Kim Cattrall či Sharone Stone. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona