Novozélandská polícia v prípade zastrelenia Slováka vyzýva svedkov, aby sa ozvali

NETKY.SK • 7 August 2015, 12:49 • 2 min
Novozélandská polícia v prípade zastrelenia Slováka vyzýva svedkov, aby sa ozvali

AUCKLAND - Novozélandská polícia, vyšetrujúca smrteľné postrelenie Slováka Dávida Č. policajtmi v Myers Parku v Aucklande, sa snaží dať dokopy obraz o pohybe a činnosti obete v osudný deň.

slovakia

left justify in out

Vyzýva každého, kto mohol v nedeľu 2. augusta zviezť mladíka z mesta Glenfield do Aucklandu, aby sa prihlásil. Informovali o tom dnes novozélandské spravodajské portály radionz.co.nz a nzherald.co.nz.


Dávid Č. odišiel z Glenfieldu do Aucklandu v nedeľu približne o 16.30 h, pričom známym povedal, že bude cestovať stopom. 


Detektív inšpektor Kevin Hooper dodal, že polícia chce tiež hovoriť s každým, kto sa s Dávidom Č. mohol v nedeľu popoludní a večer stretnúť či naňho naraziť - či už počas cesty alebo v parku. Políciu teda zajímajú tri hodiny v živote Slováka, od 16.30 h do 19.30 h. 


Slovák zatelefonoval na políciu z Myers Parku v nedeľu večer krátko po 19.20 h a policajti ho smrteľne postrelili o 19.45 h. 


Záznam v bezpečnostnej kamery napríklad zachytáva, že s Dávidom Č. sa ešte pred streľbou zrejme rozpráva muž v bunde s kapucňou, pričom sedia na lavičke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies