Novozámockí kriminalisti objasnili sériu krádeží v rodinných domoch

NETKY.SK • 19 Január 2015, 15:20 • 2 min
Novozámockí kriminalisti objasnili sériu krádeží v rodinných domoch

NITRA - Sériu krádeží v rodinných domoch v Nových Zámkoch sa podarilo objasniť miestnym kriminalistom.

slovakia

left justify in out

Z trestných činov krádeže, porušovania domovej slobody a poškodzovania cudzej veci bol obvinený 39-ročný Norbert z obce Pozba. V prípade preukázania viny súdom mu hrozí trojročný trest odňatia slobody. Obvinený je stíhaný väzobne, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.
     

Novozámockí kriminalisti vykonali na základe príkazu sudcu Okresného súdu v Nových Zámkoch v sobotu 17. januára v skorých ranných hodinách domovú prehliadku v byte na ulici Letomostie, ktorý mal prenajatý 39-ročný Norbert. V byte kriminalisti zaistili veci pochádzajúce z majetkovej trestnej činnosti. "Ku krádežiam vlámaním dochádzalo v Nových Zámkoch od augusta do konca decembra minulého roka," skonštatovala Bruchterová. Celkovo bolo vykradnutých 14 domov. Obvinený muž spôsobil krádežou majiteľom domov škodu vyššiu ako 27.400 eur. Ďalšia škoda vo výške 4300 eur im vznikla poškodením zariadenia. Muž odcudzil z rodinných domov zlato, šperky, elektroniku, stravné lístky a finančnú hotovosť. Niektoré z ukradnutých vecí boli pri domovej prehliadke zaistené, odcudzené zlato stihol predať v záložni.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies